Over toetjesmoment.nl

Toetjesmoment.nl is dagelijkse vlog voor de adventstijd, vanaf 2 december, speciaal voor gezinnen maar iedereen mag kijken hoor :-D.

Elke dag zal er een filmpje online komen en daar bespreekt Remko Groen iets van zijn gedachte. Het kan een serieuze gedachte zijn en een minder serieuze gedachte. De filmpjes eindigen met een vraag die je als gezin voor tijdens of na het toetje kan bespreken. Je leert via de filmpjes iets van het christendom en van elkaar. 

Remko Groen

De filmpjes zijn een idee van Remko Groen en hij heeft ook alle teksten geschreven en de filmpjes gemaakt. Remko Groen is de kerkelijkwerker van de Bronkerk in Ugchelen een dorpje vlakbij Apeldoorn. Remko richt zich vooral op de jeugd en jonge gezinnen. Dit doet hij door verschillende dingen te organiseren zie de agenda voor meer informatie. Klik op www.toetjesmoment.nl/contact als je contact met Remko wilt.

De Bronkerk

De Bronkerk is een hele leuke PKN kerk in Ugchelen. Het is een echte gemeenschap mensen leven met elkaar mee. Elke zondag zijn er kerkdiensten en naast de kerkdiensten wordt er nog veel meer georganiseerd voor alle alle leeftijden. Iedereen is altijd welkom bij de kerkdiensten en de activiteiten. Jij dus ook! Het zal leuk zal als je eens aanhaakt bij deze activiteiten. Voor meer informatie zie www.bronkerk.nl