Agenda jeugdwerk

Jaarplanning 2018/2019

In de Bronkerk gebeurd veel rondom het jeugdwerk. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor zowel mensen uit de kerk als mensen buiten de kerk:

 

Wat is wat?

Oppas is voor de allerjongste kinderen tot 4 die naar de kerk komen. Oppasmoeders zorgen ervoor dat de kleinste onder ons zich niet vervelen.

Kerk op schoot: 4 keer per jaar is er een speciale dienst gericht op kleuters en peuters en hun ouders. Op een hele leuke speelse manier wordt de bijbel uitgebeeld.

Kindernevendienst: De kinderen tussen van 4-12 jaar gaan hier halverwege de dienst heen en krijgen een eigen programma vol creativiteit.

Feestje in de Kerk: Feestje in de kerk is gericht op basisschoolleerlingen het is onze eigen kliederkerk. Via leuke experimenten, spellen en knutsel werkjes wordt de bijbel voor hen relevant gemaakt.

Basiscatechese: Op een leuke manier leren kinderen uit groep 7 en 8 wat christelijk geloof is en dat wordt afgesloten bij het keerpuntfeest.

FLOW: is onze maandelijkse tienergroep. Hierin wordt een interessant onderwerp behandeld, een spel gespeeld, een film gekeken of ze gaan ergens heen.

GetInspired: Een maandelijkse groep voor jong volwassen waar met elkaar wordt gegeten en een onderwerp wordt behandeld.

Jong Volwassen groep: Dit is een groep voor ouders van jonge gezinnen. Een bijbelverhaal wordt behandelt en er wordt gekeken wat je daarvan kan leren.

Kerkvrienden: In de kerk kennen we kerkvrienden die een poosje oplopen met tieners om hen te helpen in het leven. Twee keer per jaar zijn daar borrels waar handvatten worden aangereikt hoe je de tieners het beste kan begeleiden.

Mannen BBQ: Speciaal voor mannen is er twee keer per jaar een BBQ waar ze elkaar leren kennen en ontdekken hoe de kerk relevant voor hen kan zijn.

Speciale diensten: Vier keer per jaar zijn er experimentele vieringen om op een nieuwe manier te ontdekken hoe kerk relevant kan zijn.

 

Agenda

Gebruik bij het delen op social media: #toetjesmoment