Over toetjesmoment.nl

Toetjesmoment.nl is een dagelijkse vlog, nu voor de tijd richting Pasen speciaal voor gezinnen maar iedereen mag kijken hoor :-D.

Elke dag zal er een filmpje online komen en daar bespreekt Remko Groen iets van zijn gedachte. Het kan een serieuze gedachte zijn en een minder serieuze gedachte. De filmpjes eindigen met een vraag die je als gezin voor, tijdens, of na het toetje kan bespreken. Je leert via de filmpjes iets van het christendom en van elkaar. 

Vergeet je niet op te geven voor de nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Wil je meer informatie over de Bronkerk klik dan op de Bronkerk . Op deze site vindt u naast de vlogs ook druppels dat zijn kindergebeden en verhaaltjes met een moraal geschreven door onze kerkelijke werker Remko Groen. Deze rubriek staat ook in het huis-aan-huis-blad de Bron die verspreidt wordt in Ugchelen. 

Remko Groen

De adventvlogs zijn een idee van Remko Groen en hij heeft ook alle teksten geschreven en de vlogs gemaakt. Remko Groen is de kerkelijk werker van de Bronkerk in Ugchelen een dorpje vlakbij Apeldoorn. Remko richt zich vooral op de jeugd en jonge gezinnen. Dit doet hij door verschillende creatieve dingen te organiseren zie de agenda voor meer informatie. Klik op www.toetjesmoment.nl/contact als je contact met Remko wilt.

De Bronkerk

De Bronkerk is een hele leuke PKN kerk in Ugchelen. Het is een echte gemeenschap mensen leven met elkaar mee. Elke zondag zijn er, als er geen Corona heerst kerkdiensten, en naast de kerkdiensten wordt er nog veel meer georganiseerd voor alle alle leeftijden. Iedereen is altijd welkom bij de kerkdiensten en de activiteiten. Jij dus ook! Het zal leuk zal als je eens aanhaakt bij deze activiteiten. Voor meer informatie zie www.bronkerk.nl 

 

Gebruik bij het delen op social media: #toetjesmoment